perjantai 25. joulukuuta 2009

Ruusuja / risuja?

Onko sinulla antaa haasteblogille ruusuja tai risuja? Kerro ihmeessä :)


7 kommenttia:

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Ei varmaan ruusuja tai risuja tässä vaiheessa, mutta toiveita. Blogissa voisi käyttää Mr Linkyä, jolloin osallistujien kortteja olisi näppärä käydä katsomassa. Koska kyseessä on Magnoliahaaste toivoisin palkintojen olevan Magnoliaa (leimasimia, papereita, lehden uusin numero). Toivoisin myös että haasteen voisi yhdistää johonkin toiseen haasteeseen, vaikka niin, että tästä haasteesta ottaa luonnoksen ja toisesta haasteesta värit.

Piccolissima kirjoitti...

Minä myöskin toivoisin tuota Mr Linkyä! Siihen on paljon helpompi linkittää oma sivu enemmin ku alkaa linkittämään hyperlinkillä (vai mikäs se virallinen nimi nyt olikaan).. ja monikaan ei sitä linkkiä taida laittaa niin muiden kortteja ei tule katseltua samanlailla! :) Eipä mulla muuta! Ruusuja ojennan muuten vaan! ;)

Hanna korttitaivaasta kirjoitti...

En osaa sanoa, onko tää nyt ruusu vai risu, mutta voisiko napin koodin laittaa näkyviin, kun mä ainakin olen niin käsi näissä, että en osaa ottaa nappia mukaani, vaikka haluaisin..

Kiitokset uudesta haasteblogista, magnoliat on niin ihania, varsinkin olen ihastunut papereihin!Eli haasteita odotetaan jo kovasti.

Marge kirjoitti...

Täällä on sama vika, enpi osaa nappia napata mukaani vaikka kuin oon yrittänyt=(

Merkku kirjoitti...

Kiitos Magnolia-haasteesta!
Voisiko joku neuvoa mulle kuinka haasteeseen osallistutaan. Kuinka oman kortin lähettäminen tapahtuu?
En ole osallistunut näihin haasteisiin aiemmin ja olen ihan tumpelo näissä tekniikka-asioissa.

Anonyymi kirjoitti...

ISO ruusupuska täältäpäin! Ihanaa, että on kerrankin tällaiselle blogittomalle tumpelolle helppo tapa osallistua haasteisiin. Toivottavasti tuo sähköpostin avulla osallistuminen onnistuu aina. Muihin haasteisiin en ole voinut osallistua, kun en ole osannut lähettää tekelettä, mutta tämä kuulostaa helpolta. Tilasin juuri muutaman leiman, että pääsen näpertelemään kortteja haasteisiin. KIITOS! Kati

Anonyymi kirjoitti...

Ruusuja ihanasta haasteblogista! "Piikkinä" vain sellainen, että uuden haasteen ilmoitetaan ilmestyvän klo 15, eikä se oikein taida aina pitää paikkaansa..
nimimerkillä 'Liian innokas?' XD