perjantai 1. tammikuuta 2010

Kysymyksiä ja vastauksia

Aina silloin tällön tupsahaa kysymyksiä koskien tätä blogia. Ajattelin laittaa ihan erillisen postauksen kysymyksistä ja vastauksista niin on kaikkien ne helppo löytää.

Kysymys : Kun kyseessä on Magnolia haasteblogi niin tuleeko haasteissa käyttää ainoastaan Magnolian leimasimia?
Vastaus : Kortissasi tulee olla edes yksi Magnolian leimasin, oli se sitten Tilda tai Edwin, penkki, lintu, tausta tms. Kaikki käy. Magnolian leimasimen lisäksi saat toki käyttää kenen tahansa muunkin valmistajan leimasinta. Mutta tosiaan edes yksi Magnolian leimasinkuva täytyy kortista löytyä :)
--------
Kysymys : Tuleeko haasteisiin osallistuessaan olla oma blogi?
Vastaus : Mikäli sinulla ei ole blogia mutta tahdot kuitenkin osallistua haasteisiin, löytyy blogin oikeasta reunasta ohjeet miten toimia silloin.

3 kommenttia:

Merkku kirjoitti...

Hei Minna!
Huomasin, että lista testihaasteeseen osallistujista on poistunut ainakin omasta haasteblogistani. Onko se tarkoituksella tehty vai olenkohan itse jotenkin sen aiheuttanut?
Olen nimittäin aivan tumpelo näissä tietokoneasioissa mutta onneksi minulla on tytär joka osaa auttaa.
Eilen nimittäin onnistuin vahingossa poistamaan omasta blogistani tämän Magnolia-haasteblogin napin ja tyttäreni laittoi sen takaisin.
Mutta nyt ei siis näy sitä osallistujalistaa, josta pääsisi katsomaan muiden tekemiä kortteja.
terv Merkku

kirsin kortit kirjoitti...

Moi! Neuvokaa ihmeessä miten nappi napataan, en osaa tehdä sitä muuten kuin koodin kanssa..

Merkku kirjoitti...

Heippa!
Kysyisin kun en ole aiemmin näihin haasteisiin osallistunut, että saako yleensä osallistua vain yhdellä kortilla vai voiko osallistua esim 2-3 kortilla?