sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Muistutus

Mietin ensiksi teenkö seuraavasta asiasta omaa postausta vai en mutta päätin nyt kuitenkin tehdä. Joku saattaa ajatella, että ihan turhaa tässä kitisen asiasta mutta mielestäni huomautan kuitenkin ihan perusjutusta. Asia on kuitenkin sellainen, että sen tulisi jokaisen käsittää ja sitä noudattaa, oli sitten kyse lämmittelystä tai varsinaisesta haasteesta.
Tämä haaste kun ei ihan huvikseen vain ole nimitetty Magnolia haasteblogiksi.
Jatkossa siis en tule hyväksymään selityksiä mikäli osallistuvasta kortista ei löydy mitään Magnoliaa. Ja mikäli tällainen kortti on linkitetty Mr.Linkyn avulla haasteeseen, tulen sen sieltä poistamaan.


Eli :
Kun teet korttia haasteeseen, oli sitten lämmittely tai varsinainen haaste : Tulee kortistasi löytyä edes yksi Magnolian leimasinkuva, oli se sitten Tilda, Edwin, puu, penkki, lintu tms. Kunhan se vain on Magnoliaa. Plussaa toki on mikäli olet käyttänyt kortissasi / tekemässäsi jutussa enemmänkin kuin sen yhden Magnolian leimasinkuvan :)
----------
Tekemälläsi kortillasi ei saa osallistua muuhun kuin Magnolia haasteeseen.
----------
Saat lisätä korttiisi enemmänkin materiaalia mitä luonnoksessa on mutta korttisi kuitenkin tulee tunnistaa, että se on tehty luonnoksen mukaan.
----------
Haasteisiin saa toki osallistua useammalla kuin yhdellä kortilla :)
----------
Vaikka luonnos olisi tehty neliökorttiin sopivaksi, saat toki tehdä luonnkosen myös esim. A6 pohjaan mutta kuitenkin niin, että se on kyseisestä luonnoksesta tunnistettavissa.
----------
Ps. Toivottavasti tästä ei nyt kukaan hernettä nekkuunsa vetässyt. Kenellekään en mielipahaa tässä tahdo aiheuttaa vaan tahdoin muistuttaa perusjutusta.
----------
Ohjeisiin pääset jatkossa suoraan blogin otsikon alta, kohdasta Ohjeita haasteisiin.
---------
Haasteisiin osallistuminen on ihan vapaaehtoista, eli saat osallistua vaikka joka viikko tai silloin kuin sinulle sopii.
---------


9 kommenttia:

Pirkkis kirjoitti...

Eihän tämmöisesta saa kukaan hernettä nenuunsa vetää! Tämähän on ihan perusjuttua, joka koskee lähes kaikkia korttihaasteita. Kiva, että selvensit asioita, jos niitä ei joku vielä tiennyt.

Marika kirjoitti...

Eihän tuosta nyt kukaan voi loukkaantua!?

Perus asiat tuleekin selvittää perusteellisesti!

Maaret kirjoitti...

Asiaa puhut, eikä herne mennyt ainakaan mulla nenään :) Samalla tässä voinkin itse mainita yhden toivomuksen DT-tiimille; Jos haasteessa on luonnos, niin olisi tosi kiva, jos kortit tehtäis sitten oikeasti luonnoksen mukaisesti, muutenhan luonnoksella ei ole mitään merkitystä käytännössä: Tästäkään ei sitten saa mennä kenelläkään sitä hernettä nenään :):):)

Niina kirjoitti...

Maaretin kommenttiin luonnoksista lisäkommentoin että, toivottavasti luonnoksia tulee myös esim. perinteiselle A6 kokoiselle kortille, eikä pelkästään neliökorteille.

Carola kirjoitti...

Tuosta Maaretin mainitsemasta luonnoksen käytöstä puheen ollen löytyy mm Magnolian lehdestä aika hyvä informatiivinen kirjoitus.

Tässä muutama olellinen sana vapaasti käännettynä :

"Luonnoksen tarkoitus ei ole että luonnosta seurataan pilkulleen, vaan että jokainen voi tehdä oman tulkintansa luonnoksesta. Saaden näin kortistaan omansa näköisen."

Merkku kirjoitti...

Kertokaa rakkaat kortintekijät, että saako näihin haasteisiin laittaa enempää kuin yhden kortin?
Enkä tarkoita mitään korttipinoa vaan esim kaksi korttia.

Pöydän kulmalla näpertelijä kirjoitti...

Hei! Minusta nämä säännöt olisi hyvä laittaa tuohon sivupalkkiin, jolloin ne olisivat aina tyrkyllä. Esim. en muista aiemmin nähneeni mainintaa tuosta muihin haasteisiin osallistumisesta ja nytkin esitettiin toiveena, ettei kortilla osallistuttaisi muihin. Kai säännöissä voisi sen suoraan kieltäänkin tai sallia eikä jättää tulkinnanvaraa? Vaikka luonnos olisi neliö, niin kai sitä voi muokata korttipohjaan sopivaksi, kunhan luonnos on tunnistettavissa.

Tanjuska kirjoitti...

Eikai näistä säännöistä kukaan voi hernettä vetää nenäänsä?? Laita vaikka tosiaan sivupalkkiin säännöt ylös/talteen niin jotain voi halutessaan sieltä ne lukea muistin virkistykseksi =). Minä jo oikein odotan mitän seuraavaksi keksitte ?? Viikonloppuna värittelenkin sitten VAIN magnoliaa =)

Anonyymi kirjoitti...

Uusi täällä ja olisi kysyttävää..
onko pakollista osallistua joka viikko haasteeseen? vai saako olla mukana ja osallistua silloin kun on aikaa ja ehtii korttia tekemään?
~marita~