sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Magnoliahaaste #42

Ensin alkuun joudumme ikäväksemme ilmoittamaan että ihana Ansku luopuu pestistään haasteemme DT:ssä. Suuren suuri KIITOS upeista ja hurmaavista korteista, joita olet iloksemme ja inspiraatioksemme tehnyt!! :)


ja sitten ei auta muu kuin mennä itse asiaan....tällä viikolla kortteillaan taas luonnoksen mukaan, joka on tällä viikolla Kaijan "käsialaa".

ja vielä kerran "vanhalla" kokoonpanolla, tässä inspiraatiota DT:ltä...

Ansku

Carola

SannaS

Sponsorimme tällä viikolla on

Tähän haasteeseen on aikaa osallistua lauantaihin 5.2.2011 klo 20 saakka.

2 kommenttia:

tuikku kirjoitti...

Moi! Osallistuin eka kertaa,sekoilin vähän tuossa linkittämisessä (siksi tuikku nimi näkyy kaksi kertaa,ensimmäinen nimeni kohdalla näkyy kortin kuvani):) en saa omasta postauksesta kopsattua suoraa linkkiä kuvaani jouduin laittamaan linkkiosoitteeksi oman blogini linkin enkä kortin postausta. Toivottavasti se ei haittaa osallistumista....voisikohan joku kertoa miten saan postauksesta linkin kopsattua?blogia olen pitänyt vasta vähän aikaa.

tuikku kirjoitti...

Hei vielä! nro 25 tuikku kohdalla on nyt oikealla tavalla linkitetty kortin kuva(anteeksi sähläilyni,kun nimeni näkyy tuolla niin monta kertaa)....menipä siinä pitkään kun osasin oikealla tavalla linkittää:) toivottavasti voittajan arvonta ei mene nyt ihan sekaisin tuon minun sähläilyn vuoksi.