sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

VIIMEINEN Magnoliahaaste #148

On tullut aika sanoa haikeat jäähyväiset magnoliahaasteelle...
on ollut ihanaa haastaa teitä viikoittain, mutta aika aikansa kutakin...


Suuri Kiitos teille rakkaat osallistujat
ja hyvät sponsorit kuluneista haasteista!! :)


Haikeista uutisista huolimatta haastamme teidät vielä kerran...

DT on valinnut omat suosikkinsa
kaikista menneistä haasteista
ja teidän tulee valita korttinne tms. aiheeksi 
jokin niistä neljästä haasteesta,
 joista DT on työnsä tehnyt.

Ja koska kyseessä on vihoviimeinen haaste ovat palkinnotkin sen mukaiset, niistä lisää DTn mahtavien töiden alla. Kuvien alla ovat linkit alkuperäisiin haasteisiin, joista voit valita omalle työllesi aiheen.










Jokaisen DT:läisen blogista löytyy aina yhden sponsorin arvonta. Jotta olisit arvonnoissa mukana, tee haastetyösi jostain neljästä yllämainitusta haasteesta ja sen jälkeen tee pieni blogihyppely DT:läisten blogeihin jättäen kommentin käynnistäsi. VAIN haasteeseen osallistumalla sekä kommentoimalla olet mukana arvonnoissa (tarkistamme että kommenttisi löytyy jokaisen blogista).


Arvontapalkinnot lahjoittavat






Haasteeseen on aikaa osallistua la 29.6.2013 klo 20 asti.
Arvonnat suoritetaan su 30.6.2013 ja ilmoitetaan MAGNOLIAHAASTEEN blogissa.

Toivottavasti otatte osaa sankoin joukoin vihoviimeiseen haasteeseemme,
tervetuloa mukaan!! :)




Blogittomien kortit

Katja

Katja

10 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Voi mitä uutisia täällä odotti!
Kurjaa että ihana haaste loppuu :(
Tämä on ollut suuri inspiraation lähde ja dt:läisten työt ovat olleet viikosta toiseen valloittavan upeita :) ISO KIITOS koko tiimille työstä jonka olette tehneet haasteen eteen!! Haikein mielin lähden kaivamaan esiin Mankkuleimat viimeiseen haasteeseen.

Eijan puuhasteluja kirjoitti...

Sama täällä, ihmeissään luin et haaste loppuu :( Todella harmillista... ja kun suomalaista vastaavaa haastetta ei taida olla... Kiitokset vetäjille tähänastisesta <3 Mutta olipa ikävä uutinen

Päivili kirjoitti...

Kurjaa ja harmillista, että haaste loppuu. On ollut todella hauskaa tehdä kortteja kotimaiseen magnolia-haasteeseen näiden vuosien aikana. Joskus on ollut itsellä pitkiä katkoja (magnolia)korttien teossa, ja puutetta inspiraatiosta, mutta täältä sitä sitten lopulta on löytynyt! Suurkiitokset vetäjille monista ihanista haasteista!

koivuhiiri kirjoitti...

Voi harmitus haasteen loppumisesta. :( Nyt vasta löysin mankkuleimat ja olis ollu aikaa kortteiluun.. No tähän viimeiseen yritän osallistua :) Kiitos DT-tiimiläisille ihanista inspiraatiokorteista :)

Eemeli kirjoitti...

Todella harmillista että haasteblogi on tullut tiensä päähän. On ollut todella hauskaa osallistua (monet monituiset kerrat) ja välissä joutua/päästä haastamaan itsensä oikein urakalla niiden ei-tuttujen-ja-turvallisten juttujen parissa. DT'n tarjoama inspiraatio mallikorttien muodoissa on ollut huimaa, joten myös niitä tekeleitä jään kaipailemaan.

Oikein ihanaista kesää koko poppoolle!

Sarska kirjoitti...

Pitiköhän tännekin kommentoida? Teenpä sen nyt kuitenkin :) Ikävää kun haaste loppuu, vaikken kovin ahkera osallistuja ole ollutkaan, enemmän on mennyt muitten töitten ihailujen puolelle. Tähän viimeiseen en voinut olla osallistumatta :) Ja hyppelytkin on suoritettu.

Hilkka kirjoitti...

Tunnen itseni niin syylliseksi tämänkin loppumiseen....mutta onhan tässä ollut tosi pitkä rupeama DT:llä haasteiden tekemiseen joten ymmärrän täysin ;-D

MillaVaan kirjoitti...

Harmi tosiaan että haaste loppuu :( koukussa oon ollu tähän haasteeseen ...mitäs mä nyt teen :(

SannaS kirjoitti...

upeat työt katja, ihana herkkä kortti ja kaunis rauhallinen tagi!! =)

lämmin kiitos sinulle osallistumisesta magnoliahaasteisiin!! =)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos =) On ollut ilo osallistua!! =D Katja